13 تیر 1398
137 views
نظر %

چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است. دم کرده برگ‌ عناب باعث حذف چربی‌ های اضافی بدن و لاغری می شود. عناب منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی است. همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می‌باشد.

در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی و قند خون است.کنترل وزن بدن و کمک به کاهش آن به دلیل کالری کم موجود در عناب و در عین حال انرژی زا بودن این دانه گیاهی که باعث می شود فرد تا ساعت‌ها پس از خوردن آن احساس گرسنگی نداشته باشد و نیازی به مصرف تنقلات فاقد ارزش تغذیه ای پیدا نکند.


نویسنده مطلب محمد صابر صباغی