عناب

عناب چیست؟

عناب میوه ای کوچک به اندازه یک زیتون می باشد که در طب سنتی از میوه و هسته آن برای درمان اضطراب و بی خوابی و همچنین بهبود هضم غذا استفاده می شده است.
عناب تازه بافتی نرم و طعمی شیرین مانند سیب دارد اما عناب خشک دارای طعمی شبیه خرما می باشد.
در ادامه همراه کوکا باشید تا با مهمترین خواص عناب برای سلامتی بدن و طریقه مصرف آن بیشتر آشنا شوید.

طبع عناب چیست؟
طبیعت و مزاج عناب معتدل و مرطوب می باشد. عناب سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین C، مس، منگنز، آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم، روی و فیبر است.
عناب (به انگلیسی : Jujube و با نام علمی : Ziziphus jujuba) که به نام های خرمای چینی، خرمای کره ای، خرمای هندی و خرمای قرمز هم شناخته می شود، بیش از ۴،۰۰۰ سال پیش در چین کشت شده است. اعتقاد بر این است که ۴۰۰ نوع عناب در جهان یافت می شود.
درخت عناب کوچک بوده و تا ارتفاع ۱۲ متری رشد می کند، برگ های آن سبز درخشان هستند و میوه ی آن مانند یک زیتون کوچک است که هسته ای بزرگ در وسط آن قرار دارد. میوه تازه عناب دارای پوستی صاف به رنگ سبز مایل به زرد یا زرد و قرمز می باشد که پس از خشک شدن، چروکیده شده و به رنگ قرمز تیره در می آید.

ارزش غذایی عناب (۱۰۰ گرم)
⦁ کالری : ۷۶
⦁ چربی : ۰.۲ گرم
⦁ کربوهیدرات : ۲۰.۲ گرم
⦁ پروتئین : ۱.۲ گرم
⦁ فیبر : ۶ گرم

طریقه مصرف عناب
میوه ی تازه ی عناب را به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع کیک، شیرینی، دسر، مربا و مارمالاد استفاده می کنند.
از عناب خشک برای تهیه شربت و دمنوش عناب استفاده می شود.
در اردن، لبنان و دیگر کشور های خاورمیانه، میوه عناب تازه و خشک به عنوان یک میان وعده یا همراه با یک دسر بعد از غذا مصرف می شود.
عناب دودی که به نام عناب سیاه هم شناخته می شود یکی از میان وعده های خوشمزه در ویتنام محسوب می شود.

2 نظر برای “عناب چیست؟

  1. امین حسینی گفت:

    بسیار عالی بود ، ممنون به خاطر پست مناسب و بی نقص شما

    1. مدیریت سایت گفت:

      با سلام و درود خدمات شما
      از دیدگاه خوب شما کمال تشکر را داریم

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *