24 دی 1398
16 views
نظر %

میوه‌ها بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می‌دهند و سرشار از مواد مغذی حیاتی هستند که بدن برای حفظ سلامتی به آن ها نیاز دارد. میوه به یکی از میوه‌های پرخاصیت است که علیرغم عطر و طعم دلپذیر و فواید بیشماری دارد. در این مقاله قصد داریم با مروری بر خواص میوه به با این میوه بیشتر آشنا شویم و آن را بیشتر در سبد غذایی خود قرار دهیم.

دمنوش به

میوه به منبع غنی ویتامین C است. به افزایش ایمنی بدن و درمان بیماری های التهابی کمک می‌کند. همچنین دارای خواص ضدآلرژی است.

مصرف این میوه بصورت دمنوش برای افراد مبتلا به زخم معده مفید است و با آرام کردن و تسکین دستگاه گوارش و کاهش التهاب به درمان زخم معده کمک می‌کند.

میوه به حاوی ترکیبات ضد آنفلوانزایی قوی هست. همچنین به خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد که باعث افزایش مقاومت بدن در برابر بیماریهایی مثل سرماخوردگی، آنفلوانزا و سایر بیماریهای ویروسی میشود.

میوه به سرشار از پتاسیم است و باعث کنترل فشار خون میشود.

این میوه مقوی معده و متوقف کننده اسهال‌های ساده و خونی است.

در ورم حاد روده ها، خونریزی‌های قاعدگی و بواسیری، اثر بسیار موثری دارد.

به ضمن تقویت اعمال دستگاه گوارش، مخاط و سرفه کاملاً موثر است.

میوه به میوه‌ای فصلی است و از ابتدای پاییز تا زمستان در دسترس است. ولی خشک شده این میوه را میتوانید در تمام طول سال استفاده کنید.

اسلایس به

دم کرده به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد. وقتی به پخته می‌شود بو و طعمی بسیار خوش دارد. برای کمپوت مناسب است و بصورت مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد.


نویسنده مطلب monir5107